הצורך בייעוץ פנסיוני הולך וגובר
שוק הביטוח והפנסיה מורכב ומלא סתירות:
- מערכת היחסים בין הלקוח ( הארגון/ העובד) ובין חברת הביטוח, מתקיימת באמצעות מתווך- סוכנות הביטוח. מנסיוננו, עלולות להווצר מספר תקלות:
- קיים חשש כי הסוכנות המתוגמלת ע"י חברת הביטוח תעדיף את האינטרס של חברת הביטוח, שיגבר על האינטרס של הלקוח, הן ברמת הארגון והן ברמת העובד. לפיכך קיים סיכוי גבוה כי באמצעות ייעוץ מקצועי ובלתי תלוי ניתן יהיה להקטין משמעותית את הוצאות האירגון לביטוח פנסיוני.
- הסוכן מעוניין במינימום תשומות במתן השירות השוטף. לכן קיים חשש כי יעדיף להשקיע המינימום בזמן, משאבים אנושיים וטכנולוגים בכדי "לתחזק" הטיפול. נוכחות היועץ בחברה, תגביר את הבקרה השוטפת, הן תפעולית, הן מקצועית, והן ברמת השירות.
- קיים חשש כי דרישות חברות הביטוח אינן תואמות את השכר בפועל ולכן החברה משלמת עודפי כספים או שקיים "חוב" בחברת הביטוח הצובר ריבית פיגורים.
- קיים חשש כי חברות הביטוח/ קרנות הפנסיה/ קופות גמל/ קרנות השתלמות לא קיימו את מלוא ההבטחות לאירגון ועובדיו, ולכן שולם מחיר מופרז על כיסויים ביטוחיים, נוצרו תקלות בחיתום ועוד..
- הרפורמות הרבות והשינויים התכופים בענף הביטוח והפנסיה, חושפים את הארגון בכלל ואת העובד בפרט לכמות החלטות עצומה, המחייבת ראיה עמוקה ומקצועית מחד, ואובייקטיבית מאידך.
נוכחות "סיטרין ייעוץ פנסיוני" בארגון תאפשר פתרון אופטימלי לניגודי האינטרסים המובנים בשוק!



